Curs d’extraescolar de vela i windsurf/caiac/paddle surf

7

 

Comença el bon temps i la jornada intensiva!!

Us recordem que comença l’activitat extraescolar de vela i de widsurf-caiac-paddle surf que organitzem al Centre Municipal de Vela (Port Olímpic).

Aprofita l’oportunitat  que tens al viure en un barri amb el mar tan a prop i vine a gaudir, conéixer i desconnectar de Barcelona des del mar !!

Regala’t mar i esport (no tants jocs i tecnologia): regals d’aniversari, de final de curs, de Reis, alguns petits estalvis …

Anima’t i comparteix experiències diferents en altres àmbits fora de l’horari lectiu amb els teus companys i companyes !!!

 

DIES:   Juny 16-17-18-19

Setembre 17-19-24-26

LLOC: Centre Municipal de Vela (Port Olímpic)

HORARI:

JUNY: de 16h a 18h (us esperem al Centre Municipal a les 15:45 h o bé pots sortir de la porta de l’Institut amb una mare/pare acompanyant. Anirem amb bici o patinet). La tornada serà lliure o recollida per la vostra família allà.

SETEMBRE: Fem dimecres i divendres que no hi ha classe a la tarda de 16h a 18h.

PREU: 65 € curs + 9 € assegurança  anual (si al setembre fas el curs o durant l’estiu ja no s’ha de tornar a pagar l’assegurança). Material inclós. Només necessites un banyador o pantaló curt, samarreta i crema solar.

 

ACTIVITAT: S’ofereix l’activitat de vela lleugera o la de windsurf/caiac/paddle surf (en aquest cas fareu rotació de les tres activitats durant els quatre dies). Encercleu l’opció escollida a la butlleta d’inscripció que heu d’entregar a Secretaria o ens envies les dades a extraescolars@4cantons.cat (també si teniu qualsevol dubte !!).

Ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la inscripció, ampliar la informació i organitzar el grup.

Butlleta d’inscripció Curs de Vela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *