Grup Muntanya

Grup de Muntanya

El Grup de Muntanya de l’Institut Quatre Cantons es posa en marxa, perquè ens agrada sortir a caminar amb els nostres fills i gaudir d’un dia diferent de la natura, posar-nos en forma i compartir amb altres famílies l’experiència de posar-nos les botes i gaudir dels nostres boscos, muntanyes i paisatges.

Amb la participació i les idees que surgeixin entre tots i totes esperem iniciar una nova aventura de la qual  tots en gaudirem.

Animeu-vos, us hi esperem!

Correu Grup de Muntanya de l'AFA- muntanya@4cantons.cat

CALENDARI DE MUNTANYA CURS 2016-2017

CALENDARI DE MUNTANYA CURS 2015-2016

6 Responses to Grup Muntanya

 1. afa4cantons says:

  Hola Josep,

  aquest és el correu del “Grup de Muntanya” muntanya@4cantons.cat
  Pots posat-te en contacte directament amb ells.
  Quan tinguem les dates de les sortides ho publicarem en aquest bloc.
  Gràcies.
  AFA 4Cantons

 2. josep says:

  Hola,
  Tenim un nen a 1er i ens agrada la muntanya.
  No podré anar-hi demà a la trovada, però ens agradaría estar en contacte per ajudar a preparar excursions i esclar, anar-hi.

  salut,

 3. Xavi says:

  Molt bones Agnès,
  És cert, aquest any anem una mica embolicats, espero proposar una trobada amb companys durant la propera setmana a fí d’ establir un calendari, en principi per 3 excursions, i si hi han més organitzadors doncs ho ampliem.
  Salut

  Xavi

 4. Agnès de Yzaguirre says:

  Hola, som els pares d’en Roger de segon i ens agradaria que es tornessin a fer excursions. Nosaltres anem una mica de bòlid, i no passem gaire per l’institut, doncs el nostre fill “ja va sol”. A les sortides del curs passat vam poder conèixer pares i mares de l’institut, companys/es i amics del nostre fill i gaudir d’unes excursions molt agradables, d’un bon glop de natura i companyia. Els promotors i experts excursionistes , podríeu tornar a organitzar-ne alguna? Volem gastar les soles, que dormen al sabater, somiant fang i molsa.
  A reveure,
  Agnès i Enric

 5. Xavi says:

  Bones Susana,

  Sóc el Xavi (pare d’ un alumne de segon, Ivan Garcia i Callado). L’ any passat ens vàrem iniciar, i férem 3 excursions, cadascuna preparada per una persona diferent. Aquest any no hem pogut fer la reunió, però com aquest dissabte hi ha el dinar a l’ Institut, jo havia pensat de parlar-ho. Si tens previst venir doncs perfecte perquè així podrem comentar-ho, si no doncs ja proposarem una reunió posterior.
  Salut

 6. Susana Navalon says:

  Hola
  Soc Susana, mare d´un nen nou de 1er, voldria coneixer una mica mes la vostre comissio i saber si ha ha alguna tasca en la que podria participar.
  Salut,
  Susana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *