INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2022-2023

Pel proper 2022-2023 mantenim les mateixes activitats amb pocs canvis i n’afegim 3 de noves.

Les activitats extraescolars es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar-lo, sempre seguint la línia pedagògica de l’Institut. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.

Quins són els criteris amb què s’organitza l’oferta?

● Qualitat de l’activitat.
● Idoneïtat de les activitats en funció de l’edats dels alumnes.
● Programació, objectius i possible nombre de destinataris.
● Disponibilitat d’espais.
● Horari. Buscant compatibilitat amb l’horari del nou curs.

IMPORTANT PER AL CURS 2022-2023:

 • Per inscriure’s en activitats extraescolars a l’Institut s’ha de ser soci de l’AFA. Es tindran en compte situacions familiars excepcionals.
 • En cas de persones externes a l’Institut Quatre Cantons que vulguin fer les activitats, si hi ha conveni amb els seus instituts i son sòcies de l’AFA o AMPA d’aquell institut, no caldrà fer-se soci de l’AFA 4 Cantons.

Les inscripcions es poden realitzar de forma digital directament a l’ampasoft seguint les instruccions detallades que us donem en aquest document

Les inscripcions es faran del 20 de juny al 14 de juliol, i només si hi ha vacants posteriorment, s’obriran possibles nous períodes d’inscripcions al setembre. Aquells que estigueu indecisos per fer les inscripcions envieu un e-mail a extraescolars@4cantons.cat per avisar-nos de possibles interessats.

Les baixes de les activitats extraescolars s’han de comunicar abans del dia 20 del mes anterior al que vulgueu fer la cancel.lació, i s’ha de fer per mail a: afa.secretaria@4cantons.cat.
L’activitat de Natació és trimestral i per donar-se de baixa cal fer-ho abans de finalitzar el trimestre d’altra manera s’haurà d’abonar el trimestre següent.

En cas de no poder assistir a alguna de les activitats, cal avisar per correu electrònic al proveïdor de l’activitat amb còpia a afa.secretaria@4cantons.cat i extraescolars@4cantons.cat, abans de les 10h del mateix dia de l’activitat.
Els proveïdors passaran llista dels alumnes i avisaran als pares i a la comissió d’extraescolars de l’AFA per tal de tenir un control i evitar malentesos.
De la mateixa manera, els proveïdors que excepcionalment no puguin assistir a classe hauran d’avisar a les famílies tan aviat com els sigui possible per tal d’evitar problemes organitzatius.

CALENDARI DE PAGAMENT ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

A principis de novembre cobrarem els rebuts d’octubre i novembre. Posteriorment a principi de cada mes rebreu el càrrec mensual de cada activitat.
Les activitats que imparteixen els proveïdors externs tindran el seu propi calendari de cobrament. Rebreu la informació.

Volem aprofitar per aclarir a qui us heu de dirigir en cada moment, en funció de les vostres necessitats:

Comissió Extraescolars AFA: extraescolars@4cantons.cat
Tenim el contacte amb els proveïdors, institut i Junta de l’AFA. Decidim quines activitats es realitzen, preparem enquestes de satisfacció i gestionem amb l’administrativa contractada per l’AFA (Ester) el dia a dia d’extraescolars.

Secretaria AFA: afa.secretaria@4cantons.cat
L’Ester és la persona que porta la gestió diària de totes les activitats, gira els rebuts de les activitats a les famílies i gestiona els pagaments als proveïdors amb Tresoreria. També gestiona les altes i baixes de les activitats extraescolars.

– Us facilitarem els emails dels diferents proveïdors que ofereixen les diferents activitats, per tal que els conegueu i pugueu informar de les possibles absències o consultar respecte les seves activitats.

Per últim, abans de detallar les activitats que oferim pel curs 2022-2023, recordar que en funció de l’evolució de la pandèmia, pot ser necessari modificar el funcionament d’algunes activitats de manera puntual com ja ha passat aquests 2 cursos passats. Volem agrair a totes les famílies la comprensió que heu tingut aquest curs i a tots els proveïdors les adaptacions a les successives modificacions per motius sanitaris que s’han dut a terme per tal de tirar endavant les activitats extraescolars.

 

GRAELLA D’EXTRAESCOLARS 2022-2023:


BATUKADA-PERCUSSIÓ DRUMSFORYOUNGS  

HORARI: divendres de 15:15 – 16:15h

PREU – SOCIS AFA: 22 €/mes

Impartit pel grup Brincadeira (http://www.brincadeiraworkshops.com i http://www.brincadeira.es).

S’ofereix a tots els cursos.

Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes del nostre Institut i les cercaviles dels diferents esdeveniments culturals del barri (Carnestoltes, Festes de Maig, Festa Major, etc.). 

Aquí us oferim un video promocional de l’activitat:

https://www.youtube.com/channel/UCTvoPZ6mTUYQTtLP9ps2Leg

També hi ha el taller per adults, al que els familiars dels alumnes us podreu apuntar mitjançant el formulari d’inscripció.

 


TEATRE

HORARI

 • 1er ESO, 2n ESO i 3er ESO:  dijous de 15:15h a 16:30h
 • 4rt ESO i Batxillerat:  dijous de 16:30h a 17:45h

PREU SOCIS AFA: 37 €/mes

Impartit per Lazzigags (www.lazzigags.cat).

Metodologia:

El domini del cos i de la veu és el primer aspecte a exercitar. En segon lloc, les improvisacions, que serveixen per a introduir els nois i noies en una nova faceta expressiva. El pas següent consisteix a treballar la caracterització, aspecte que abasta des del maquillatge al vestuari. Posteriorment, les activitats se centraran en el coneixement i assaigs de les obres o contes del final de curs.

Tots els grups de Secundària es presenten a la Mostra Teatral organitzada per l’IMEB i el Teatre Lliure.

El curs començarà l’1 d’octubre i finalitzarà la darrera setmana de maig 2022 (podría haver una ampliació a juny en funció del moment de la mostra definitiva)

 


PISCINA 

HORARI: dimarts de 16:00 – 16:45

           i/o divendres de 16:45 – 17:30 (Pots escollir 1 o 2 dies a la setmana)

LLOC: PISCINA CEM CAN FELIPA

PREU 1 dia a la setmana –  SOCIS AFA: 20 €/mes 

PREU 2 dies a la setmana –  SOCIS AFA: 39 €/mes

Es treballaran diferents objectius: des de la iniciació al perfeccionament en natació (en diferents grups segons els nivells dels alumnes) i també la tonificació fent part de la classe més lúdica, com l’aquadeep (exercicis amb peses, aletes, pilota, abdominals, etc.).  

Nois i noies: 

 • Voleu afavorir la tonificació i la definició de la massa muscular (resistència de l’aigua) sense risc de lesions, i corregir la postura, reeducar la respiració i afavorir la circulació?
 • Voleu acabant relaxant-vos, gaudint de flotabilitat, pujant la vostra l’autoestima i auto-confiança?
 • Voleu posar-vos en forma fent un dels esports més recomanables en una de les etapes de desenvolupament físic i psíquic tant important com és l’adolescència?

No facis cues per fer la inscripció, paga menys sense ser abonat i aprofita fer el curs relaxat i sense soroll fora de l’horari habitual dels altres cursos a Can Felipa.

 


DANSES URBANES

Organitzat per CET10 (www.cet10.org). 

HORARI: 

 • ESO i BATXILLERAT: dilluns i/o dimecres de 17:30h a 18:30h.

PREU:

 • 1 dia a la setmana: 17 €/mes
 • 2 dies a la setmana: 20,75 €/mes

Activitat artística on es realitzen diferents tipus de balls moderns (hip-hop, Funky, etc.).

Volem endinsar-los a un mçon d’expressió, creativitat, ritme, coordinación, agilitat i moviment utilitzant diferents tècniques i recursos amb l’objectiu final de fer les coreografíes grupals dels diferents tipus de ball.

 


PARKOUR (GRAN REPTE)

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: Dimecres de 17:15 – 18:45

LLOC: Gimnàs institut

PREU: 21,75 €/mes 

El parkour és l’art del desplaçament. Consisteix a moure’s d’un punt a l’altre utilitzant els obstacles urbanístics que ens ofereix la pròpia ciutat, de manera que els aprofites per fer exercici físic. La dificultat d’aquesta tasca és molt elevada i és molt atractiva per als i les adolescents. El coneixement motriu que adquireixen els seus participants és molt important, ja que, com més dificultat tingui l’element tècnic, més domini motriu s’ha de tenir.

 


BÀSQUET

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: (anirà per franges d’edat)

 • 1 er ESO (equip mixte): dimarts i dijous de 17:30h a 18:30h.
 • 2n ESO (equip mixte): dilluns  i dimecres de 17:15h a 18:15h.
 • 3r Eso- 4rt Eso (equip mixte): dimarts i dijous de 18:30 a 20h

PREU:

 • 2h a la setmana + 1 dia de partit: 33,50 €/mes (1r Eso- 2rt Eso)
 • 3h a la setmana + 1 dia de partit: 42 €/mes (3r Eso- 4rt Eso)

Els equips participen en una competició reglada dins del programa dels Jocs Esportius Escolars, organitzada per el CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona). Aquesta competició segueix un calendari establert que consta d’un partit setmanal -normalment en divendres- amb altres escoles de Barcelona. 

 


VOLEIBOL    

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI:  s’ofereixen 4 equips mixtes:

 • 1er ESO: DLL-DX de 17.30-18.30h 
 • INICIACIÓ per tots els cursos (sense competició): DLL-DX de 18.15-19.15h
 • 2on ESO:  DM-DJ de 17.30-18.30h
 • 3er-4rt ESO: DM-DJ de 18.30-19.30h

PREU:

 • 2 dies a la setmana + 1 dia de partit: 33,50 €/mes
 • 2 dies a la setmana (sense competir): 24’75 €/mes
 • 1 dia a la setmana (sense possibilitat de competir): 16,50€/mes

Els equips participen en una competició reglada dins del programa dels Jocs Esportius Escolars, organitzada per el CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona). Aquesta competició segueix un calendari establert que consta d’un partit setmanal -normalment en divendres- amb altres escoles de Barcelona. 

 


TENNIS TAULA 

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: a concretar

PREU: 

 • 2h/setmana + competició:  34,5€/mes
 • 2h setmana sense competició: 24,75€/mes

LLOC: Aquesta extraexcolar s’ofereix en conveni amb l’Institut Salvador Espriu i es farà a les seves instal·lacions (Plaça de les Glòries Catalanes, 20)

Descripció: esport de raqueta que enfronta dos jugadors i/o jugadores, o dues parelles de jugadors/es, posats/des cadascun/a a banda i banda d’una taula dividida transversalment a la meitat per una xarxa. Es tracta de colpejar la pilota amb una raqueta per fer-la passar per damunt de la xarxa, fent que boti al camp contrari, i de manera que l’adversari/ària no pugui tornar-la..

Objectius: iniciar-se en aquesta disciplina esportiva, mitjançant l’aprenentatge de la tècnica i la tàctica pròpies d’aquest esport o, en els casos de joves que ja tenen un mínim d’experiència perfeccionar els mateixos aspectes amb un objectiu més de tipus competitiu

 


FITNESS – ENTRENAMENT FUNCIONAL

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: 

HORARI  DILLUNS  DIMARTS  DIMECRES  DIJOUS  DIVENDRES
E. FUNCIONAL (16:10 – 17:10) CEM  

Bac de Roda

E. FUNCIONAL (16:20 – 17:20) INS 

Q. Cantons

  

PREU: 29.90€

LLOC: 1 dia al gimnàs de l’Institut i l’altre al CEM Bac de Roda (Rambla Guipúscoa, 25)

EDAT: recomanat de 14 a 18 anys (3er ESO – 2on BATX)

Descripció: entrenament basat en exercicis variats, amb moviments funcionals executats a alta intensitat.

 Objectius: augmentar la massa muscular, guanyar força i millorar la condició física general.

 


FITNESS –  BODY PUMP

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: 

HORARI  DILLUNS  DIMARTS  DIMECRES  DIJOUS  DIVENDRES
BODY PUMP

(només BATX.) 

(16:10 – 17:10)

CEM  

Bac de Roda

INS 

Q. Cantons

  

PREU: 29.90€

LLOC: 1 dia al gimnàs de l’Institut i l’altre al CEM Bac de Roda (Rambla Guipúscoa, 25)

Descripció: programa d’entrenament físic intens que combina l’activitat aeròbica i el treball muscular, al ritme de la música.

Objectius: d’una banda augmentar la massa muscular (to) i, d’altra, cremar una gran quantitat de calories que redunden en una pèrdua del volum de greix corporal.

 


TEATRE EN ALEMANY

Organitzat per THEATERTALLER
HORARI: dilluns de 17:00 a 18:30h 

  PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana : 41€/mes mínim 10 alumnes

La extraescolar “Junges Drama” es dirigeix a estudiants de secundaria que aprenen alemany com a llengua estrangera i tenen un nivell entre bàsic e intermig.  “Junges Drama”vol recolzar i complementar l’aprenentatge d’alemany als instituts. Es una activitat idonea per estudiants que tinguin l’interés de descobrir una manera hol.listica de practicar l’idioma, i que vulguin millorar el seu coneixement, l’habilitat i fluïdesa de la llengua estrangera. Aquesta activitat enriqueix als estudiants lingüistica i culturalment, ajudant al desenvolupament personal.

https://drive.google.com/file/d/1M3oIzzi1aLjpAUxo6M-9zP5vKV5trhno/view?usp=sharing

 


ESCACS

Organitzat per Raül Arza Garcia ( professor d’ESO, Monitor de la Federació Catalana d’escacs i Tècnic de l’esport en Escacs )

HORARI: dimecres de 17:30 a 18:30

  PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana : 23€/mes

Mitjançant classes amenes, variades i divertides ( jugant, fent fitxes, dibuixant, usant ordinadors ), aprofitarem els múltiples valors educatius i pedagògics dels escacs.

Els objectius amb les classes d’escacs son: 

– Aprenem a pensar i millorem la intel·ligència mentre juguem

– Augmentem el rendiment escolar, sobretot en matemàtiques i en lectura

– Millorem la concentració, la capacitat d’atenció i el càlcul

– Estimulem la creativitat, la imaginació i la memòria

– Ensenyem a prendre decisions, a equivocar-nos i a aprendre dels errors

 


ANGLÉS

Organitzat per kiDDo. Language fun – Smart Learning

www.kiddobarcelona.com 

HORARI A ESCOLLIR:  dimarts i divendres de 15:30 a 16:30h

                                        Dimarts i divendres de 16:30 a 17:30h

PREU SOCIS AFA:

 • 2 dies a la setmana : 54 €/mes (mínim 8 alumnes per grup)

Onward Classes d’anglès on impera un ensenyament actiu. Treballem els continguts de l’ESO no només perquè comprenguin la gramàtica sinó perquè la interioritzin per tal de poder-la utilitzar. Treballem els temaris de l’ESO adaptats a les necessitats i característiques del grup.

Treballem de manera individualitzada amb cada estudiant. El nostre objectiu és que els nostres estudiants tinguin confiança per tal d’utilitzar l’idioma a tots els nivells (oral i escrit).

 


TECNOLOGIA CREATIVA

Organitzat per EIXOS CREATIVA (www.eixoscreativa.com), es farà a les seves instal·lacions

HORARI: dimarts de 15:30 a 16:30 h

  PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia  a la setmana : 41€/mes 

Aprenem a programar mitjançant la creació d’animacions i videojocs amb Scratch, també els introduïm en la construcció de hardware (fem un gamepad, un joc del filferro, un dispositiu de salt, un “guitar hero”…) i treballem els diferents elements que configuren un robot: sensors de llum, de infraroigs, de proximitat, seguidor de línies, llums LED RGB, brunzidor, motors, etc…

A les nostres activitats de TC potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnología alhora que intrduïm conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques. És educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art+Design and Math), però posant l’èmfasi a la A d’Art I Disseny..

 


TALLER DE CUINA

Organitzat per ECOARRELS

HORARI:  Dijous de 15:30 a 17.00h

 PREU SOCIS: 35€

 • 1 dia a la setmana               

 Objectius:

– Millorar els hàbits alimentaris dels participants

– Ensenyar nous productes, receptes i elaboracions

– Incrementar l’autonomia dels participants

– Gaudir d’una activitat saludable en el temps de lleure

Descripció de l’activitat: en cada sessió es realitzarà una recepta diferent. Abans d’iniciar la recepta el/a

monitor/a explicarà els aspectes nutricionals, els aliments que porten i donarà tota la informació necessària per situar el participant. A continuació s’elaborarà la recepta i en acabar es recollirà tot i els participants es podran dur el que hagin cuinat a casa per compartir-ho amb la família. Cada trimestre es donarà el receptari a cada participant de tot el que s’ha elaborat durant els tallers. Les receptes seran variades i es prioritzarà els aliments saludables i de temporada. 

Els participants hauran de portar un tupper de casa per endur-se el cuinat.

Exemples de receptes a realitzar: quiche de verdures i formatge blau, amanida tabulé, cocktails sense alcohol, entrepans diferents, “trampantojos”, entre d’altres. 

 


INTRODUCCIÓ A LA TECNOLOGÍA MUSICAL

Organitzat per BRIDGE 48

HORARI: dilluns de 17:30 a 18:30

LLOC: Carrer de Llull, 48

PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana : 32€/mes

Web: https://www.bridge48.com/es/

Aquesta extraescolar us oferirà la possibilitat d’aprendre a fer música de manera tecnológica, podreu utilizar introducció al món dels DJ, els sintetitzadors, fundaments de l’armonia i creareu Live sets on posar en pràctica tot el que haureu après durant el curs. Tota aquesta activitat la fareu a un dels nous centres creatius del barri, amb els recursos e infraestructura necessaris.

https://drive.google.com/file/d/1aOcafsb73Icneaiw_p89HFXHu4rBYACQ/view?usp=sharing

 


CÓMIC

Organitzat per EIXOS CREATIVA

HORARI: dilluns de 17:10h a 18:10h

  PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana : 30€/mes

Web: www.eixoscreativa.com

El còmic és una disciplina que abasta tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives. Potenciarem la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients i situacions. Treballem diferents tècniques d’il·lustració (creació de personatges, expressions facials, creació d’escenes, etc.) i ens introduïm al còmic creant un guió i una història que acabarem a final de curs.

El curs de còmic s’adapta al nivell de dibuix de cada alumne/a, per tant, qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell.

 https://youtu.be/GA-ah_6GKmw

 


MÚSICA

Organitzat per EMAC , Estudi Musical Angels Casas (https://estudicasas.com/)

L’activitat de música està dirigida per  l’EMAC (escola de música Àngels Casas).

El seu projecte pedagògic és oferir a les escoles i instituts un ensenyament musical transversal i de qualitat sobre l’alumnat amb una varietat d’activitats musicals divertides i lúdiques adaptades a cada etapa de l’infant amb professorat especialitzat.

Potenciant les agrupacions musicals com a instrument socialitzador de l’aprenentatge musical que integra l’ensenyament musical les competències bàsiques de cada etapa en l’àmbit artístic.

INSTRUMENT INDIVIDUAL

L’estudi d’un instrument es converteix en l’eix principal de la formació musical de l’alumnat. Amb professorat especialitzat en cada instrument, les classes són individuals i poden ser de 30, 45 o 60 minuts a la setmana, en funció de l’edat i el nivell i dues audicions anuals.

Caldrà disposar d’instrument propi ja que des dels inicis es procurarà que l’alumnat prengui consciència de la importància del treball regular a casa. O bé el professorat o des de l’Emac us orientarem sobre les opcions de compra i/o lloguer d’instruments.

Les classes començaran al setembre de 2022. Els rebuts corresponents es passaran a mes vista, a principis de mes excepte setembre que es passarà amb octubre, un únic rebut amb els imports de mig setembre i octubre sencer.

HORARI:     Horaris de tarda a l’Institut per fer classes individuals d’instrument. Els horaris es                             pactaran amb EMAC en funció de les sol.licituds per instruments.

PREU SOCIS AFA:

 

 • 1⁄2 h de classe setmanal……………………………………………………………… 58,00€ mensuals
 • 3⁄4 h de classe setmanal……………………………………………………………… 81,00€ mensuals
 • 1 h de classe setmanal…………………………………………………………….. 103,00€ mensuals

 

La pràctica instrumental (a partir de 1r de primària) és el que dóna significat a l’aprenentatge musical en sí, i  es convertirà en l’eix principal durant tot el procés formatiu de l’alumnat.

Des d’un bon principi, tenint en compte l’edat de l’alumne i respectant sempre el seu ritme, es procurarà que adquireixi ràpidament una certa autonomia en la pràctica de l’instrument, tenint en compte el rigor en la producció del so, la tècnica específica, l’expressivitat musical i la disposició corporal. De la mateixa manera, es procurarà que l’alumne prengui consciència de la importància del treball regular a casa. Tot això es durà a terme sense oblidar que, des dels inicis, els alumnes han de gaudir de la música i divertir-se tot descobrint un llenguatge fins ara desconegut per ells.

A mesura que van evolucionant, s’intensificarà el grau de perfeccionament dels objectius citats anteriorment per tal d’augmentar la destresa amb el propi instrument. Com a part del procés d’aprenentatge, i seguint l’ideari de EMAC, s’animarà a l’alumne a formar part d’alguna de les agrupacions per tal de poder gaudir del fet musical en grup, i a la vegada valorar l’esforç personal com a resultat col·lectiu.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES:

1.- Dedicació horària: ½ h, ¾ h o 1 h de classe setmanal (en funció del nivell de l’alumne/a).

2.- Ràtio: classes individuals.

3.- Excursions, festivitats i dies festius de lliure disposició

Pel que fa a les classes d’instrument individual, l’EMAC es compromet a equilibrar-les a un mínim de 35 sessions anuals. Les pèrdues que es puguin derivar d’excursions, festius i dies de lliure disposició es compensaran amb classes col·lectives d’alumnat del mateix instrument i nivell similar per arribar al mínim anteriorment esmentat.

4.- Activitats complementàries (fora de l’horari lectiu d’extraescolars): es realitzaran dues audicions anuals a l’EMAC.

5.- Seguiment i Avaluació de les activitats: es farà un seguiment personalitzat amb el professor/a i es lliurarà un informe d’avaluació a final de curs.

 


TALLERS PER ADULTS:

 

 • BATUKADA-PERCUSSIÓ DRUMSFORYOUNGS  

HORARI: dimecres de 19:30 a 21:00

PREU – SOCIS AFA: Depèn del número d’inscrits

Impartit pel grup Brincadeira (http://www.brincadeiraworkshops.com i http://www.brincadeira.es).

Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes del nostre Institut i les cercaviles dels diferents esdeveniments culturals del barri (Carnestoltes, Festes de Maig, Festa Major, etc.). 

Aquí us oferim un video promocional de l’activitat:

https://www.youtube.com/channel/UCTvoPZ6mTUYQTtLP9ps2Leg

 

 • CANT MODERN

HORARI: dijous de 20:00 a 21:00

PREU – SOCIS AFA: Depèn del número d’inscrits

Impartit per Lazzigags (www.lazzigags.cat).

Ja fa uns anys que alguns membres de la comunitat educativa de l’Institut Quatre Cantons es van engrescar amb aquesta activitat que fan tots els dimecres a l’institut.

___________________________________________________________________

Sabem que hi ha molta informació, però volem oferir unes activitats extraescolars de qualitat per complementar la formació i inquietuds dels nostres fills i filles.

 

Animeu-vos a participar en les nostres activitats!!!

 

Per qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte:

 

afa.secretaria@4cantons.cat