Activitat de l’Espai Jove a l’institut

descarga

Des de el curs de 3r ha sorgit la iniciativa de fer una trobada de jocs cooperatius en el marc de l’espai familiar el dia 13/6/14. La idea és que sigui obert a tot l’institut i quedar-se a dormir a allà.

Per fer-ho possible necessitaran 3/4 pares o mares voluntaris que vulguin acompanyar-los i fer nit allà. Els joves hauran de venir amb les autoritzacions corresponents. L’activitat començarà a les 19h.(ja tenim pares/mares voluntaris 12/06/14).

Els pares i mares voluntaris podeu apuntar-vos fins al dia 11/6,  com a màxim al mail: espaifamiliar@4cantons.cat on es donarà la informació necessària.

L’activitat estarà supeditada als pares i mares que s’apuntin voluntaris, quan es vegi viable es passarà autorització.
A continuació us passem el mail textual de petició dels alumnes. Animeu-vos a participar, coneixem als joves des de una altra perspectiva!

Espai familiar

 

Hola,
Uns alumnes de tercer hem pensat de fer una altra trobada a l’institut el divendres 13 de juny, per fer una nit de jocs cooperatius. La idea és quedar mes o menys sobre les 19:00 hores i quedar-nos a dormir a l’institut. Fins a l’hora de sopar, voldríem fer jocs com la bandera, polis i cacos… que encara estem pensant. Per al tema de sopar, estaria bé que cada alumne portés un entrepà o carmanyola. Es necessari portar un sac, una màrfega i si pots ser una llanterna.
Necessitem pares i mares voluntaris per fer possible l’activitat!

Moltes gracies per la vostra atenció

 

Autorització-Trobada jocs de nit

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *