Comissió de barri informa.

Benvolgudes famílies,


Com segurament sabeu la situació de l’Educació pública al barri no és la que ens agradaria. Cada dia anem a pitjor.

Des de la Plataforma per l’Educació Pública del Poblenou escalfem motors en una lluita que serà llarga.PLATAFORMA-logo

Proposem fer un vídeo per fer visible la situació que patim (ràtios per sobre dels 25 alumnes, bolets, instituts insuficients o que no existeixen, falta de recursos …) tot pensant que el vídeo, la seva elaboració sigui un acte de reivindicació en si mateix, sigui molt participatiu, que a més estigui ben fet (sabem que el Consorci també veurà el vídeo i d’allò que vegi, traurà conclusions sobre quanta gent som, com estem organitzades, la nostra determinació…) i també perquè no dir-lo, passar-lo molt bé mentre ho fem.

Ens calen moltes mans, molt talent molts caps i molts cors. Fem una crida a totes les famílies del Poblenou a què col·laborin en l’elaboració d’aquest vídeo, sigui aportant el talent (professional o no), les vostres ganes, la vostra creativitat i/o la vostra imatge. Tothom és necessari. Ens calen persones que sàpiguen editar vídeos, que sàpiguen cantar, compondre música i lletra, guions…, però sobretot ens calen persones preocupades per l’ensenyament de les i els peques de Poblenou.

Podeu apuntar-vos a l’adreça plataformaeducaciop9@gmail.com indicant el vostre nom, centre educatiu d’on veniu, un telèfon/mail per trobar-vos i que sabeu i/o voleu fer.

Si la cosa surt bé, igual ens constituïm com a grupet 2.0. per crear continguts de les nostres demandes per a les xarxes pel futur.

Salut, càmera i acció.


Com a tast us fem arribar el primer vídeo i us demanem que el feu córrer per totes les xarxes… FEM-NOS ESCOLTAR! 

VideoOdisseahttps://youtu.be/smV2iUqXjZI 


>>> Comissió de barri de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *