Faltes 6 dies perquè es trenqui el model educatiu català. MOBILITZA’T!

ImageProxy

 

La cercavila “Per un país de tots, decidim escola catalana” recorrerà el centre de Barcelona el dissabte 14 de juny a les 18 h. 

Somescola.cat fa una crida a la mobilització per defensar el nostre model d’escola davant d’una amenaça imminent: la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que el 2 de juny pot començar a imposar una quota lingüística del 25 % en castellà a les aules del nostre país si un sol alumne ho demana.

Només falten 6 dies perquè els tribunals espanyols puguin escapçar la immersió lingüística, un model d’èxit reconegut internacionalment, a més de negar el nostre dret a decidir el model educatiu, atemptant contra la legislació i competències pròpies del Parlament de Catalunya.

La coordinadora d’entitats cíviques i educatives fa una crida a sumar-se a la mobilització del 14 de juny. Una mobilització de país  per reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans defensa el model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament.

Tota la informació AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *