Subvencions a infants i joves per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar, curs 2016-17

Benvolgudes famílies,

Aquest curs 2016-2017, l’Ajuntament de Barcelona – Institut Barcelona Esports, ha posat en funcionament de nou un pla d’ajuts econòmics per les activitats extraescolars esportives que es gestionen a través de la Fundació CET10 i es duen a terme al nostre centre.

 

 

Qui es pot acollir a aquestes ajudes i quins requisits cal complir?:

–       El nen/a ha de tenir entre 6 i 17 anys (o estar iniciant el 1r curs de primària en el moment de la sol·licitud).

–       L’unitat familiarha de tenir uns ingressos iguals o inferiors a 12.000€/ anuals per a cada membre de la unitat familiar. Per fer el càlcul caldrà sumar els ingressos totals familiars anuals i dividir-los entre el número de membres de la unitat familiar (famílies monoparentals i/o amb un membre de la unitat familiar amb discapacitat del 33% en amunt, compta com a doble).

–       Cal que l’unitat familiar estigui empadronada i resideixi a Barcelona.

–       Les famílies de:

  1. Nens/es que ja estan inscrits a les activitats extraescolars esportives.
  2. Nens/es que no estan inscrits però que voldrien fer alguna activitat esportiva en cas de que els concedissin l’ajut (sempre i quan quedin places per a l’activitat en qüestió, ja que moltes de les activitats estan tancades).

L’assignació d’aquestes subvencions són del 30%, 60% ó 90% del total del cost anual de l’activitat, en funció de la renda anual familiar.

 

Informació per la tramitació dels ajuts econòmics:

Per tramitar l’ajut econòmic cal que passeu per l’institut en horari de 18:00h a 19:00h els següents dies: dijous 15, dimarts 20, dimecres 21 i dijous 29; preguntar per Víctor Richarte, de Fundació CET10.

–       Data límit per presentar la sol·licitud de subvenció: 30 de setembre de 2016

–       Llistat definitiu dels beneficiaris de l’ajut econòmic: restem a l’espera.

 

Atentament,

Víctor Richarte

Coordinador d’activitats esportives Fundació CET10

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *