Benvinguda a les famílies de 1er d’ESO

DSCN5365

Dissabte 9 de novembre varem celebrar la festa de benvinguda per als nois i noies que aquest Curs 2013-2014 s’han incorporat a  l’Institut, i a les seves famílies.

Fóu un jornada festiva amb partit de futbol per a petits i grans, tallers diversos dirigits per alumnes voluntaris (trufes, bijuteria, paper maxé…), i un  acte oficial de benvinguda, seguit del tradicional dinar de germanor al pati.

En aquest acte oficial hi hagueren parlaments del Director de l’Institut,  i del President de l’AFA, seguits per una desfilada dels nois i noies de 1er,  per una catifa vermella que els dirigia a l’escenari, on cadascun després de dir el seu nom, anaren formant un mural amb unes mans de paper decorades per ells mateixos, que venien a significar la unitat i la cohesió entre ells i el centre.

Finalment, com a part d’aquest acte simbòlic de bateig, mitjançant el qual tots entràvem a formar part de la comunitat de l’Institut Quatre cantons, els pares i mares dels citats alumnes  també varem desfilar com les estrelles per la catifa vermella, orgullosos de formar part d’aquesta comunitat educativa.

Durant tota la celebració, la  Comissió de festes de l’AFA va tenir muntada una paradeta amb la venda de les xulíssimes samarretes de l’Institut i les begudes.

Volem fer-vos saber que es va elaborar una filmació de la celebració, i que tan bon punt estigui editada la penjarem al bloc.

DSCN5371

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *