FORMACIÓ: Prevenció de la Violència de Gènere

Benvolgudes famílies,

 

Els informem que el Consorci ens ha adjudicat una formació per la comunitat educativa entorn la Prevenció de la violència de gènere. Aquesta va adreçada tant a professorat, com alumnat, com famílies de Primer i Segon.

 

Les sessions a les famílies es faran els propers dies 14 i 21 de gener de 2020 al centre. en la franja horària 18:30hs-20:30hs

 

Us comparteixo els continguts d’aquesta :

  • Aproximació a la coeducació i l’equitat de gènere,
  • La construcció de models alternatius de masculinitat i feminitat,
  • Les relacions afectives i sexuals saludables i la Tolerància zero a la violència masclista i les relacions abusives.
  • La idea és sensibilitzar a les famílies sobre la importància del seu paper en la prevenció de la violència masclista entre seus fills i filles, promovent una visió crítica que permeti identificar les desigualtats de gènere que sovint s’han incorporat com a naturals i, que en certa manera, es poder estar reproduint sense ser-ne conscients.

Els tallers són dinàmics i es basen en un seguit d’activitats que promouen la reflexió, l’intercanvi, l’adquisició d’eines i, a l’hora, volen enfortir el paper de les famílies com a transmissores de valors d’igualtat, respecte i autoestima.

 

La formadora és Rosalia Caballero Ruiz (psicòloga atenció dones)

 

Esperem que pugueu aprofitar-la. La formació és gratuita i només caldrà formalitzar la inscripció omplint el següent formulari abans del divendres 15 de novembre de 2019.

 

Salutacions

 

Oscar Altide Crespo
Coordinador pedagògic
Institut Quatre Cantons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *