Benvolgudes famílies,

 

Els informem que el Consorci ens ha adjudicat una formació per la comunitat educativa entorn la Prevenció de la violència de gènere. Aquesta va adreçada tant a professorat, com alumnat, com famílies de Primer i Segon.

 

Les sessions a les famílies es faran els propers dies 14 i 21 de gener de 2020 al centre. en la franja horària 18:30hs-20:30hs

 

Us comparteixo els continguts d’aquesta :

  • Aproximació a la coeducació i l’equitat de gènere,
  • La construcció de models alternatius de masculinitat i feminitat,
  • Les relacions afectives i sexuals saludables i la Tolerància zero a la violència masclista i les relacions abusives.
  • La idea és sensibilitzar a les famílies sobre la importància del seu paper en la prevenció de la violència masclista entre seus fills i filles, promovent una visió crítica que permeti identificar les desigualtats de gènere que sovint s’han incorporat com a naturals i, que en certa manera, es poder estar reproduint sense ser-ne conscients.

Els tallers són dinàmics i es basen en un seguit d’activitats que promouen la reflexió, l’intercanvi, l’adquisició d’eines i, a l’hora, volen enfortir el paper de les famílies com a transmissores de valors d’igualtat, respecte i autoestima.

 

La formadora és Rosalia Caballero Ruiz (psicòloga atenció dones)

 

Esperem que pugueu aprofitar-la. La formació és gratuita i només caldrà formalitzar la inscripció omplint el següent formulari abans del divendres 15 de novembre de 2019.

 

Salutacions

 

Oscar Altide Crespo
Coordinador pedagògic
Institut Quatre Cantons