Si voleu saber com ens va anar…la xerrada”Mares i pares que eduquen adolescents”

Hola famílies!


Els dijous 21 i 28 van tenir lloc les xerrades a càrrec de Jaume Funes “Pares i mares que eduquen adolescents, o si més no ho intenten…” . L’interès despertat per aquestes xerrades ha estat molt important, en les dues sessions van assistir entre 60- 70 mares i pares.

 

En la primera xerrada, ens va parlar de la societat actual i l’adolescència, dels seus comportaments, dels canvis generacionals, i de les necessitats i els desitjos dels joves més enllà de l’entorn de l’institut. En la segona xerrada el Jaume ens va deixar espai per plantejar aquells dubtes, inquietuds i necessitats educatives que tinguessin en l’educació dels nostres fills/es, que es van centrar principalment en l’ús de les pantalles i el consum de drogues.

 


El Jaume va saber atrapar des del primer moment als assistents amb tota la saviesa i el bagatge que té en aquest camp . Ho va fer d’una forma empàtica i oberta totalment al repte i el trencament d’estereotips i prejudicis que significa educar als nostres joves posant-li un gran sentit de l’humor.

 


A més ens ha deixat diversos materials pedagògics de la seva pròpia creació per poder complementar la formació.

 


Moltes gràcies Jaume i als que vàreu assistir.Fins ben aviat!

 

DEURES-Jaume Funes

 

 

 

>>>Comissió Espai Familiar de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *