Benvolgudes famílies,

 

L’AFA de l’Institut dels nostres fills busca voluntaris per cobrir aquests càrrecs, penseu que cada cop som més famílies i necessitem més suport:

 

-Vicepresident/a: forma part de la Junta directiva de l’AFA i substitueix al president en el cas que aquest no pugui assistir on calgui.

 

-Secretari/a: forma part de la Junta directiva i és l’encarregat/da de fer les actes de les Juntes que es celebren un cop al mes i les assemblees anuals.

 

Comissió de festes: s’encarrega d’organitzar les festes que es fan a l’Institut, on es promou la participació de les famílies, mestres i alumnes fora de l’horari escolar. (Festa de fi de curs)

 

Coordinador d’extraescolars d’esports (futbol, bàsquet, voleibol): supervisa les activitats juntament amb el coordinador de Cet-10 per a què tot rutlli.

 

-Responsable de l’extraescolar de ioga: la seva tasca és fer el seguiment i d’intermediari entre l’activitat i les famílies.

 

-Responsable de l’extraescolar de robòtica: la seva tasca és fer el seguiment i d’intermediari entre l’activitat i les famílies.

 

-Responsable de l’extraescolar de piscina: la seva tasca és fer el seguiment i d’intermediari entre l’activitat i les famílies.

 

-Responsable de l’extraescolar de cinema i audiovisuals: la seva tasca és fer el seguiment i d’intermediari entre l’activitat i les famílies.

 

Naturalment, es farà un traspàs amb els actuals càrrecs i us donaran el suport necessari. És molt important que surtin voluntaris/es, cal tenir coberts aquests càrrecs pel bon funcionament de l’AFA.

 

Dimecres 3 de maig a les 19:00h esteu convidats tots els interessats/es a la Junta mensual per tal de veure com treballem i aclarir-vos qualsevol dubte.

Animeu-vos!

 

Contacte: afa@4cantons.cat

Junta dimecres3maig

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

 

 

AFA Institut Quatre Cantons

Camí Antic de València 37-39

afa@4cantons.cat