“Diumenge 8? No puc, tinc la Cursa”

 

El diumenge 8 de novembre al matí va ser diferent als altres diumenges: teníem cursa.

 

Com a d’altres ciutats, a Barcelona es va celebrar la Cursa de la Dona.

 

Com sabeu, es tracta d’una activitat esportiva que té una component solidària, ja que els diners que es recullen amb les inscripcions/donatius es lliuren a l’organització AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) el mateix dia de la cursa.

 

Aquest any, davant del gran nombre d’inscripcions a la Cursa, a l’escola Pere IV es van fer les gestions  perquè s’obrís una altra llista a l’Institut Quatre Cantons. L’escola i l’Ampa del Pere IV ens van donar un cop de mà per estrenar-nos com equip escolar.

 

Així doncs, l’Institut hi va participar per primer any com a grup. Cal dir que, per ser la primera vegada, n’estem molt contentes. Vam participar i acabar la cursa 80 dones de l’institut Quatre Cantons, d’un total de 100 inscrites.

 

Va ser tot un èxit: inscripcions esgotades en tres dies i una aportació econòmica de 680 euros a l’AECC gràcies a les vostres donacions.

 

El matí va passar molt ràpid. Punt de trobada, salutacions, retrobaments, amigues, conegudes, música, ball, fotografies, molt bon ambient. I al tornar al barri, el vermut del diumenge. Matí rodó.

 

La cursa de diumenge va ser divertida, alegre, festiva però cal recordar que hi ha moltes dones que tenen cada dia la seva particular cursa contra aquesta malaltia i que, moltes vegades, esdevé una cursa de fons molt dura.

 

El proper any tornarem a ser-hi… per tu, per ella, per totes nosaltres. Tornarem a dir: diumenge? No puc, tinc la Cursa.

 

Moltes gràcies a totes.

 

Algunes fotos: feu clic aquí

Barcelona, 16 de novembre 2015

 >>> Comissió de comunicació de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

 


Altres enllaços:

 

També podeu trobar les vostres fotos, vídeo de la cursa a la web de:
http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/videos-fotos-barcelona

 

Podeu consultar els vostres resultats i imprimir-vos el diploma a la web:
https://sportmaniacs.com/c/carrera-de-la-mujer-barcelona-2015

 

I aquí la classificació de centres escolars.

 

Voleu veure més fotos? Feu clic aquí.
Imma B. i Esther P.