El col•lectiu femení de l’Institut Quatre Cantons tenim una cita per quart any per participar a la Cursa de la Dona, el dia 11 de novembre a les 9h.

Aquesta cursa té un recorregut de 7 km i com ja sabeu es pot fer corrent, caminant, passejant, xerrant, en definitiva, gaudint fent esport amb tantes dones.

El reglament de la cursa dóna prou temps per realitzar el recorregut sense necessitat d’estar tota l’estona corrent. Al nostre entendre, es tracta d’un repte assequible a l’abast de la gran majoria de les mares del centre educatiu.

El més important és participar, arribar a la meta sense límit de temps gaudint d’aquest esdeveniment emocionant per a les dones i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

L’ Institut de Barcelona Esports (secció d’esports de l’Ajuntament de Barcelona) fa la promoció a les escoles, oferint un nombre limitat d’inscripcions gratuïtes per al nostre centre (la inscripció oficial té un cost de 10€) per promocionar l’activitat física en les dones.

A la comunitat de l’IES Quatre Cantons anem creixent en nombre de famílies, mestres, etc. Per aquesta raó es limita a tres inscripcions per família/correu amb vinculació a l’Institut. Us recordem que és per majors de 12 anys

El dia de l’entrega podreu fer una donació econòmica per ajudar a la investigació del càncer de mama que entregarem a l’AECC el dia de la cursa.

Paral•lelament a la cursa, s’organitzen entrenaments gratuïts per preparar-la, als quals hi podeu assistir. Estaran dirigits per quatre entrenadores professionals i tots els dies tindreu a la vostra disposició quatre grups d’entrenament entre els que escollir en funció de la vostra forma física i el nivell d’intensitat. Aquestes sessions seran el 8,10,15,17,22,24,29 d’octubre i el 5 de novembre. L’horari serà sempre el mateix: de 20:00 a 21:00h i es faran al Parc de la Ciutadella, sent el punt de trobada el passeig dels Til.lers (al costat de l’estàtua eqüestre del General Prim).

Us facilitem el link per si voleu tenir més informació sobre aquestes sessions preparatòries: http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/barcelona-entrenamientos

La llista es completarà per ordre de rebuda d’inscripcions fins a tancar les 100 places que ens han ofert.

Data límit: dilluns 29 d’octubre

Segueix aquest link per a inscriure’t: https://goo.gl/forms/QgfBV3PE0oCrzPWo2