El col·lectiu femení de l’Institut Quatre Cantons tenim una cita per tercer any per participar a la Cursa de la Dona, el dia 12 de novembre a les 10h.

 

Aquesta cursa té un recorregut de 7 km i com ja sabeu es pot fer corrent, caminant, passejant, xerrant, en definitiva, gaudint fent esport amb tantes dones.

 

El reglament de la cursa dóna prou temps per realitzar el recorregut sense necessitat d’estar tota l’estona corrent. Al nostre entendre, es tracta d’un repte assequible a l’abast de la gran majoria de les mares del centre educatiu. Volem que la cursa sigui una excusa perquè les mares sedentàries es trobin i cerquin els seus moments per dedicar-los a fer una activitat  saludable i, a l’hora, generar protagonisme en la pràctica esportiva de les dones per generar debat al voltant de la diferència entre els índex de pràctica de les dones i els homes.

 

El més important és participar, arribar a la meta sense límit de temps gaudint d’aquest esdeveniment emocionant per a les dones i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

 

L’ Institut de Barcelona Esports (secció d’esports de l’Ajuntament de Barcelona) fa la promoció a les escoles, oferint un nombre limitat d’inscripcions gratuïtes per al nostre centre (la inscripció oficial té un cost de 10€) per promocionar l’activitat física en les dones. A causa de l’augment del nombre de centres  participants en aquest projecte de promoció esportiva, i de la gran demanda d’inscripcions que hi ha als centres educatius, ens demanen que aquesta promoció sigui exclusivament per la comunitat femenina del nostre Institut.

 

A la comunitat de l’IES Quatre Cantons anem creixent en nombre de famílies, mestres, etc. Per aquesta raó es limita a tres inscripcions per família/correu amb vinculació a l’Institut. Us recordem que és per majors de 12 anys

 

El dia de l’entrega podreu fer una donació econòmica per ajudar a la investigació del càncer de mama que entregarem a l’AECC el dia de la cursa.

 

Paral·lelament a la cursa, s’organitzen entrenaments oficials gratuïts per preparar-la, als quals hi podeu assistir. Estaran dirigits per quatre entrenadors professionals i es faran grups en funció del nivell.  Aquests seran en dilluns i dimecres  els dies 16, 18, 23, 25, 30 octubre i 2 (dijous), 6 i 8 de novembre a les 20h.

 

Més informació al web de la cursa:  http://www.carreradelamujer.com/barcelona

 

Totes les que estigueu interessades a participar en la Cursa, envieu un correu a afa.cursadona@4cantons.cat

 

Cal que indiqueu: el nom, cognoms, data de naixement, DNI, correu electrònic, talla de samarreta (XS, S, M, L, XL, 2XL) i vinculació amb l’Institut .

 

La llista es completarà per ordre de rebuda dels correus fins a tancar les 100 places que ens han ofert.

 

Data límit: dimecres 1 de novembre1

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Som-hi…per tu, per ella, per totes nosaltres!

 

FEM ESPORT, FEM AFA, FEM INSTITUT!

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou