logo_lafam_alta_rgb“La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

 

La campanya pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats, durant els mesos de maig, juny i juliol, que permetin recollir aliments bàsics(oli, llet i conserves) per omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social de la seva població o poblacions a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

 

Com podeu col·laborar?

Des de dilluns 8  fins al divendres 19 de juny, la Comissió Social de l’AFA tindrà una paradeta a davant del despatx de consergeria del Institut on podeu dipositar les vostres donacions per la campanya d’enguany  “La fam no fa vacances”, en col·laboració amb la Fundació Banc d’Aliments.

 

Els mateixos alumnes poden deixar els aliments al lloc habilitat al vestíbul.

 

Quins són els aliments més adients per a la donació?

Es necessiten llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix, galetes, pasta, arròs, cafè…Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

 

Es demana no portar envasos de vidre ni aliments peribles.

 

 

Ens ajudes a fer-ho possible?

Esperem la teva col·laboració!

Des de dilluns 8  fins al divendres 19 de juny

>>> Comissió Social AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou