LOGO BATUKADA

LOGO 2

Us informem que l’INSTITUT 4CANTONS surt a la rua de Carnaval del barri representat per la nostra Batukada, aquest dissabte 1 de març.

És el primer cop que sortim i som l’únic Institut del Barri que hi té representació, així que és per això que us demanem la vostra col·laboració. És molt important que siguem un grup nombrós. Això depèn de tots i totes!!

Hi ha molta il·lusió i moltes hores de feina al darrere!!

US NECESSITEM PER ACOMPANYAR-NOS A LA COMPARSA!!

FES-HO POSSIBLE!!

No volem sentir-nos sols tocant en un dia tan alegre com és el Carnestoltesl!! Algú ha de tirar els confetti!! En tenim 10 quilos que els portarem en un carro (necessitem voluntaris que els reparteixin).

Veniu mares, pares, professors/es, amics, amigues, per grups, disfressats (amb les de l’Institut) o no, amb perruques, ulleres, complements, o no…. Però necessitem que us poseu al darrere nostre i fer la rua amb nosaltres. Penseu que fa vergonya però que la majoria de participants a la rua van disfressats (així no et coneixen…).

Segur que ja pensàveu formar-ne part!!

LLOC/HORARIS DE TROBADA

16:00 h Trobada de tots els participants a la porta de l’Institut 4 Cantons. SIGUEU PUNTUALS, doncs hem d’anar ràpid a Rambla Poblenou/Sancho d’Àvila per trobar el nostre lloc i preparar-nos per la sortida. Hem de col·locar-nos darrere de la nostra Batukada. Hem d’arribar tothom alhora.

16:30 h: Arribada participants rua i acomodació al cercavila a la Rambla del Poblenou. Com cada any els espais estaran marcats al voral.

Ordre: Nosaltres estem darrere el Pere IV, número 14.


17:00 h: INICI RUA de Rambla Diagonal fins a Dr. Trueta, tornant per Rambla fins a Pallars i acabant a la Pça. J.M.Huertas Claveria (Can Felipa).

19/19.30 hrs: ARRIBADA DE LA RUA A a la Pça. J.M.Huertas Claveria (Can Felipa) i espectacle de rebuda (a càrrec de AloCubano).