Cartell taller wordpress

El proper dimecres 2 de Maig de 18h a 20h  l’AFA de l’Institut Quatre Cantons (fins ara conegut com al Nou Institut del Poblenou) organitza un taller de WordPress, un dels sistemes de gestió de continguts adreçat a la creació de blocs més populars a Internet.

Al taller, d’un parell d’hores de durada, aprendrem com s’organitza el tauler de WordPress, des d’on es controlen totes les seves característiques i coneixerem les nocions bàsiques per crear, editar i ordenar les entrades a un bloc publicat amb WordPress com ara mateix aquest que esteu llegint de l’AFA.

D’aquesta manera tots i totes aquelles interessades en publicar continguts al bloc de l’AFA el podran editar de manera autònoma.

WordPress és un software amb una llicència GPL (General Public License), això vol dir que qualsevol el pot copiar, distribuir i modificar sempre que n’acrediti l’autoria original i distribueixi el software resultant sota la mateixa llicència. Aquesta llicència ha permès el ràpid desenvolupament d’eines com WordPress i la seva adaptació a les necessitats dels seus usuaris i usuàries.