Activitat comissió Social.Visita Torre de les Aigües.

Benvolgudes famílies,instancades

La Comissió Social de l’AFA Quatre Cantons amb la col·laboració de  l’Arxiu Històric del Poblenou, que és qui gestiona les visites a la Torre de les Aigües del Besòs, us presenta una nova activitat. Aquesta traspassarà els límits  de l’Institut per fer un recorregut pel passat i el present d’un dels únics elements que han sobreviscut del patrimoni industrial al litoral de Barcelona, al barri del Poblenou.

Pel caràcter emblemàtic de l’espai i per la seva estructura arquitectònica, la visita es realitzarà amb un guia, (voluntaris/es membres de l’Arxiu). Ens farà viatjar a la Barcelona de 1880, al passat industrial de Barcelona i del Poblenou.

Els visitants faran un viatge pels tres somnis de la torre: el de l’empresari i la seva construcció, el de l’oblit i els usos industrials, i finalment, el somni  de la seva recuperació per obrir-la a la ciutadania.

Per qüestions organitzatives i d’espai, les places són limitades. Demanem doncs, inscripció prèvia enviant un email a social@4cantons.cat .

Les places seran atorgades  per ordre d’arribada del mail.

DATA: DISSABTE 3 DE MARÇ

LLOC  DE TROBADA: Plaça Ramón Calsina s/n 08019 HORA : 11h.

DURADA APROXIMADA: 75 minuts

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT: Es formaran dos grups de 15 persones. El primer grup començarà la visita a les 11:15h, i el segon a les 11:30h. (Es prega puntualitat, i en el cas de no poder assistir, comunicar-ho amb 24 hores d’antelació)

Idioma: Segons disponibilitat del guia, català o castellà.

Observacions: El recorregut de la torre no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Per accedir al terrat de la torre cal pujar 300 esglaons a una alçada de 63 metres.

Places limitades: Serà necessària la inscripció prèvia. S’atorgaran per ordre d’arribada del mail. Famílies de l’Institut Quatre Cantons.

Activitat gratuïta

INSCRIPCIONS TANCADES

 

 

 

>>>Comissió Social de l’ AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *