CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA 4a edició
Institut Quatre Cantons Curs 2015-16

cesar

L’Institut ens convida a participar-hi.

BASES

 • Hi poden participar tots l’alumnat de l’Institut Quatre Cantons, així com les seves famílies, professorat i PAS. Els participants cedeixen els drets de publicació a l’Institut.

 

 • Hi haurà tres nivells de participació:

○       Nivell 1: Estudiants de 1r i 2n d’ESO

○       Nivell 2: Estudiants de 3r i 4t d’ESO

○       Nivel 3: Batxillerat

○       Nivell 4: Adults

 

 • Les fotografies han de ser fetes per les persones participants, no es poden fer fotomuntatges i cal que les fotografies siguen les originals. Podran ser en blanc i negre o color.

 

 • Cada fotografia ha de dur un títol a la capçalera que faci referència d’alguna manera al contingut matemàtic de l’obra, amb gràcia i originalitat. Al peu de foto, ha de constar nom, cognoms de l’autor, curs i grup.

  Exemple

  Exemple

 

 • Cada participant presentarà una única fotografia, en format JPG, i el nom de l’arxiu constarà del nivell, barra baixa i el títol de la fotografia (per exemple, Nivell1_Passejant per l’esfera.jpg).

 

 • La fotografia s’haurà de lliurar abans del 15 d’Abril del 2015

1. Impresa en mida 13×18 cm sobre foli o cartolina DINA4 al vostre professorat de Matemàtiques

2. En format jpg a la carpeta compartida del Drive

3. En cas del nivell 4 (adults) sense accés a la carpeta compartida, poden enviar un correu electrònic a cesar.ochoa@4cantons.cat

 

 • Les fotografies seran exposades al centre i al web i un jurat decidirà les fotografies guanyadores de cada nivell. Hi haurà un premi decidit per votació popular. Els premis seran equivalents als dels concursos literaris i es lliuraran el dia de la celebració de Sant Jordi. Les guanyadores seran enviades al concurs de fotografiamatematica.cat

>>>  Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou