Benvolgudes famílies,

 

Us presentem la nostra activitat de teatre de la Comissió Social de l’Afa, que van començar el curs passat amb molta il·lusió  i amb la intenció de consolidar la nostra tasca fins a crear un grup de teatre amateur a l’Institut 4 Cantons.

 

Com ja sabeu aquest taller de teatre fora de l’horari lectiu, és una activitat gratuïta i oberta a tot l’alumnat. De l’organització  se’n fan càrrec  mares voluntàries i això requereix un cert grau de compromís i confiança. Creiem que el teatre es una de les expressions que recull en el seu desenvolupament la major part de les disciplines artístiques; literatura, música, plàstica, ball, disseny… i a la vegada, ens permet una doble vessant educativa; per una banda hi ha un treball individual i per l’altre, la creació col·lectiva. Aquesta última, millora la capacitat d’anàlisi, discussió i la convivència i també proporciona als joves l’oportunitat de desenvolupar la comunicació i les habilitats de pensament crític.

És una magnífica oportunitat per treballar en equip i elaborar un treball col·lectiu.

 

OBJECTIUS:

  • Fomentar la participació i convivència entre alumnes de diferents cursos.
  • Treballar la desinhibició a través de les diferents disciplines.
  • Potenciar l’esperit crític a través de la temàtica de l’obra.
  • Integrar diferents llenguatges artístics com la interpretació, el ball, el cant i aspectes més tècnics dintre de l’ elaboració d’ un espectacle.

 

El càsting de l’obra es farà el dimecres 3 de febrer, a continuació ompliu la butlleta i envieu-la per mail a social@4cantons.cat o dipositeu-la a la bústia de l’Afa abans de l ‘1 de febrer. El taller de teatre començarà el dimecres dia 10 de febrer, i es farà tots els dimecres de les 18:30h a les 20:00h a la Sala polivalent.

>>> Comissió Social de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou


Pdf FEM TEATRE

Butlleta inscripció càsting