La jornada de portes obertes a l’Institut va ser tot un éxit d’afluència de públic.

Va començar a les 18:30 amb visites guiades al centre, on els pares van poder visitar les aules i els diferents espais de l’Institut, a més d’algunes exposicions que s’havien preparat per l’ocasió.

El director del centre, Ramon Grau, va fer una extensa presentació del projecte pedagògic del centre i de quina era la seva filosofia d’ensenyament. Aprendre a fer servir els coneixements adquirits a la vida quotidiana per davant d’adquirir coneixements i oblidar-los.

Aquest any tenim una oferta de 112 places + 8 places per NNEE (Nens amb necessitats d’Educació Especial), i se’ns atorga una línea més a primer curs per poder absorbir tots els centres adscrits, a l’espera de la construcció del nou Institut Fluvià que hauria de començar a operar d’aquí dos cursos.

A part de la presentació del director, es van obrir torns de preguntes per tal d’aclarir i resoldre els dubtes a les famílies presents. Finalment va intervenir un representant de l’AFA per tal de presentar les activitats que es porten a terme i els projectes comuns amb l’equip directiu.

PortesObertes2014 (1)

PortesObertes2014 (3)

PortesObertes2014 (4)