pafes_ca

Benvolgudes famílies,

 

Des de l’Institut Quatre Cantons, emmarcat en el DMAF-2015, Dia Mundial de l’Activitat Física 2015 (http://pafes.cat/dmaf2015/) hem organitzat diverses iniciatives, totes amb la idea de difondre i encomanar activitat física. El lema del DMAF d’aquest any és:

 

 Sedentarisme = malaltia, Activitat Física = salut

 

Amb aquesta idea, volem que tota la comunitat educativa incrementi la seva salut i , per això, necessitem la vostra col·laboració!!!

 

– El divendres 15 de maig, de 8.15h a 13.45h, celebrarem “El Quatre Cantons es mou”, una jornada festiva en la qual els alumnes, dividits en grups, passaran per diferents estacions per fer activitat física. Hi haurà estacions a l’institut, a la platja i al parc central del Poblenou.

 

En total hi ha 24 grups: 15 grups d’alumnes de 1r i 2n d’ESO i 9 grups d’alumnes de 3r i 4t d’ESO i caldria que hi hagués una persona acompanyant per a cada grup. Seria possible comptar amb algú de vosaltres?

 

Us agrairíem, que els pares i mares que puguin col·laborar tot el matí o només parcialment al llarg d’unes hores, ens feu arribar el vostre nom i quina estona podreu acompanyar als alumnes. Amb la vostra ajuda serà més senzill organitzar una bonica jornada d’esport, salut i rialles.

 

– D’altra banda, des del 15 d’abril fins el 15 de maig, tant alumnes, professors/es com famílies (pares, mares, tutors legals, germans/es, avis, tiets, cosins…) poden posar les seves fotos fent activitat física a les xarxes socials Twitter i Instragram amb el hastag #4cantonsesmou.

 

Si poseu aquesta etiqueta podreu/podrem veure totes les persones que han penjat les seves fotografies en un mateix lloc.

 

Així que a fer difusió i encomanar activitat física i… salut.

 

Una abraçada,

 

Júlia Coll Pons (julia.coll@4cantons.cat)

 

Professora d’educació física de l’Institut Quatre Cantons

WPAD-relleu-blanc pafes-infants pafes-adults el-pla-dactivitat-fsica-esport-i-salut-pafes-2-728

 

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou