CRÒNIQUES DEL POBLENOU DESCONEGUT.

Dimecres, 18 de maig, va tenir lloc a la biblioteca del nostre Institut una xerrada organitzada per la Comissió Social de l’AFA Quatre Cantons amb col·laboració amb l’Arxiu Històric del Poblenou.

 

Una trentena de persones vam poder gaudir  durant més d’una hora, dels records, anècdotes i fets històrics que fan referència al passat del nostre barri i a les arrels del nom del nostre Institut. Tot això de la mà dels nostres ponents.

 

Per una banda vam comptar amb la presència del Sr. Nicasi Camps, membre fundador de la Revista 4 Cantons, gran poblenoví i prolífic autor teatral, i amb el Sr. Joan Carles Luque, catedràtic de geografia i història, expert en el barri i  divulgador de  la nostra història a través dels seus magnífics treballs ja siguin llibres, xerrades, itineraris… Tots dos són membres de l’Arxiu Històric del Poblenou.

 

La xerrada es va completar amb una petita exposició fotogràfica i amb la projecció d’un vídeo sobre la història de les festes al Poblenou.

 

Per nosaltres ha estat un gran plaer començar aquesta relació amb els nostres companys de l’Arxiu Històric, que esperem continuï el curs vinent, amb la programació de noves xerrades i amb el compromís de fer difusió de la seva tasca tan valuosa.

 

Hem de saber d’on venim, per saber on anem!

 

 

>>> Comissió Social de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou