“El Gran Recapte d’Aliments”

 

Des del  dilluns 16 de novembre fins al dilluns 30 de novembre, la comissió social de l’Afa, organitza una campanya de recollida d’aliments per al “Gran Recapte

 

El dia 24 de novembre, un coordinador pedagògic  del Banc d’Aliments farà una xerrada als alumnes de 1r del nostre institut per tal de sensibilitzar-los sobre les desigualtats socialsi la fam que es pateix al nostre entorn i aconseguir la seva implicació activa. Amb aquesta xerrada també es donarà a conèixer la finalitat social del Banc dels Aliments.

 

Què és “El Gran Recapte d’Aliments”?

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya massiva de recollida d’aliments bàsics organitzada pel Banc dels Aliments, amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la realitat de la pobresa al nostre país i mobilitzar-la per al recapte d’aliments bàsics.

 

De quina manera es pot col·laborar?     

  • Es necessiten llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix, galetes, pasta, arròs, cafè…Es demana no portar envasos de vidre ni aliments peribles.

 

Els mateixos alumnes poden deixar els aliments al lloc habilitat al vestíbul de l’institut.

 

  • Us animem també a que us registreu com a voluntaris (www.granrecapte.com), se’n necessiten 25.000 els dies 27 i 28 pels punts de recollida en supermercats i mercats d’arreu de Catalunya.

 

Ens ajudes a fer-ho possible? Esperem la teva col·laboració!

300x250_GR15_cat

>>> Comissió social de l’AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou