Benvolgudes famílies,
Des de la Comissió d’Extraescolars us volem animar a inscriure als vostres fills i filles a l’Extraescolar de Cuina el proper trimestre.
Es tracta d’una activitat organitzada per EcoArrels, la nostra empresa del menjador on els alumnes poden millorar els seus hàbits alimentaris, conèixer nous productes, aprendre a fer noves receptes i elaboracions, incrementar la seva autonomía i sobretot gaudir d’una activitat saludable en temps de lleure.
L’activitat es realitza els dijous de 15.30 a 17h al menjador i costa 25 €/mes
Feu la vostra inscripció aquí
Us adjuntem el cartell de l’activitat i una carta de la cuinera dirigida als vostres fill@s:
 

Benvolguts nois i noies,

Sóc la Isa, la cuinera del vostre Institut i us vull animar a participar al taller de cuina participatiu i divertit, on cada dijous passem una bona estona tots plegats. On vosaltres sou els protagonistes principals, on escolto les vostres propostes i després les cuinem amb el consens de totes. Però totes aquestes propostes compleixen amb uns requisits mínims, eh?! És a dir, fem una petita introducció teòrica per assolir uns coneixements bàsics saludables i on predomina l’estimulació dels sentits.
En la part pràctica ens endinsem en un món culinari, saludable, de temporada, atractiu i estimulant. Trenquem els estereotips que ens han marcat, com que les verdures són avorrides i poc agradables. Demostrem que no és així ajudats per la màgia de la nostra cuina. Aquí van uns exemples: delícies de carabassó, xips d’albergínia i moniato o salses boníssimes com un pesto d’espinacs… Ep!!! Però també té cabuda en aquest taller el món dolç i elaborem receptes clàssiques i creatives.
 
Us espero el proper dijous dia 13 de Gener a les 15:30h al menjador.
 
Bon Profit!!!