Benvolgudes famílies,
Obrim nou període d’inscripcions a les activitats extraescolars de l’AFA 4 Cantons que encara queden places disponibles.
Aquest període d’inscripcions serà des del dia 6 de setembre a les 8:00 del matí fins a les 23:59 del dia 17 de setembre. 
Les inscripcions a les activitats del 4 Cantons s’han de formalitzar via Ampasoft.
Totes les activitats extraescolars començaran a l’octubre amb l’excepció de Cant.
Canvis respecte la informació inicial:
– Donada l’alta demanda obrim un nou grup de bàsquet de 2n ESO els dilluns i dimecres de 18:20 a 19:20.
Us recordem que de les activitats que gestionem tenim algunes homologades i que per aquest motiu es podrà demanar la beca de l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes activitats son:
– Parkour
– Bàsquet
– Volei
– Danses urbanes
– Cómic
– Tecnologia Creativa
Dir-vos que hi ha algunes activitats que on cal que s’apunti més alumnat per a poder confirmar que les tirem endavant, per tant si hi ha alguna persona interessada que s’apunti el més aviat possible, especialment a Còmic, Teatre grans, Anglès grans i Cuina.
Fer menció de que tenim també una serie d’activitats per adults com son Cant, Batucada, Teatre per adults, Volei i Bàsquet.
Volem aprofitar per aclarir a qui us heu de dirigir en cada moment, en funció de les vostres necessitats:
Comissió Extraescolars AFA:  extraescolars@4cantons.cat,
Tenim el contacte amb els proveïdors, institut i Junta de l’AFA. Decidim quines activitats es realitzen, preparem enquestes de satisfacció i gestionem amb l’administrativa contractada per l’AFA (Esther) el dia a dia d’extraescolars.
Secretaria AFA: afa.secretaria@4cantons.cat
Esther és la persona que porta la gestió diària de totes les activitats, gira els rebuts de les activitats a les famílies i gestiona els pagaments als proveïdors amb Tresoreria. També gestiona les altes i baixes de les activitats extraescolars.
L’Esther és també qui gestiona les altes d’Ampasoft i i la pròpia aplicació.
Moltíssimes gràcies!! Molt bon curs!!!