INFORMACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2023-2024

Pel proper 2023-2024 mantenim les mateixes activitats i afegim alguna proposta nova.

Les activitats extraescolars es porten a terme fora de l’horari lectiu i amb l’objectiu de complementar-lo, sempre seguint la línia pedagògica de l’Institut. Contribueixen a despertar inquietuds, millorar els coneixements en diferents àrees, fomentar la creativitat, reforçar valors i afavorir la cohesió social en un ambient més distès, sense oblidar la seva qualitat formativa.

Quins són els criteris amb què s’organitza l’oferta?

● Qualitat de l’activitat.
● Idoneïtat de les activitats en funció de l’edats dels alumnes.
● Programació, objectius i possible nombre de destinataris.
● Disponibilitat d’espais.
● Horari. Buscant compatibilitat amb l’horari del nou curs.

IMPORTANT PER AL CURS 2023-2024:

 • Per inscriure’s en activitats extraescolars a l’Institut s’ha de ser soci de l’AFA. Es tindran en compte situacions familiars excepcionals.
 • En cas de persones externes al Institut Quatre Cantons que vulguin fer les activitats, si hi ha conveni amb els seus instituts i son sòcies de l’AFA o AMPA d’aquell institut, no caldrà fer-se soci de l’AFA 4 Cantons. En cas contrari hauran de pagar la quantitat de 50 euros anuals com a matrícula.

Les inscripcions es poden realitzar de forma digital directament a l’ampasoft seguint les instruccions detallades que us donem en aquest document

Aquells alumnes que siguin externs al donar d’alta a l’Ampasoft han de posar que son externs i a observacions posar el curs del vostre fill/a.

Les inscripcions es faran a partir del 22 de  juny de 2023 al 21 de juliol de 2023, i només si hi ha vacants posteriorment, s’obriran possibles nous períodes d’inscripcions.

Aquells que estigueu indecisos per fer les inscripcions  envieu un e-mail a extraescolars@4cantons.cat per avisar-nos de possibles interessats.

Les persones que hagin acabat el curs 2022-2023 formant part d’algun dels equips esportius o qualsevol activitat gestionada per l’AFA, tindran prioritat en la inscripció pel curs 2023-2024 sempre que s’inscriguin en el període inicial i en tot cas abans del 5 de juliol.

Les activitats que ofereixen la resta d’instituts i tenen conveni amb el nostre, les podeu tramitar a través de cadascun d’ells. A continuació us facilitem els enllaços a l’oferta d’activitats extraescolars compartides amb la resta d’instituts:

ICÀRIA
https://afa-icaria.com/extraescolars/convenis-extraescolars/

FRONT MARÍTIM
https://www.afafrontmaritim.cat/2023/06/17/oferta-activitats-extraescolars-2023-2024/

SALVADOR ESPRIU
https://ampaespriu.cat/graella

MARIA ESPINALT
https://www.afamariaespinalt.cat/extraescolars-inscripcions-i-portes-obertes/

 

NORMATIVA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

 • Les baixes de les activitats extraescolars s’han de comunicar abans del dia 20 del mes anterior al que vulgueu fer la cancel.lació, i s’ha de fer per mail a afa.secretaria@4cantons.cat
 • L’activitat de Natació és trimestral i per donar-se de baixa cal fer-ho abans de finalitzar el trimestre d’altra manera s’haurà d’abonar el trimestre següent.
 • En cas de no poder asistir a alguna de les activitats, cal avisar per correu electrònic al proveïdor de l’activitat amb còpia a afa.secretaria@4cantons.cat i extraescolars@4cantons.cat, abans de les 10h del mateix dia de l’activitat.
 • L’últim dia abans de les festes de Nadal, no hi haurà classes d’activitats extraescolars. 
 • Podria ser que algun dia haguéssim de canviar horaris o cancel.lar alguna activitat per que hi hagi activitats organitzades per l’Institut o AFA.
 • Els proveïdors passaran llista dels alumnes i avisaran als pares i a la comissió d’extraescolars de l’AFA per tal de tenir un control i evitar malentesos.
 • De la mateixa manera, els proveïdors que excepcionalment no puguin assistir a classe hauran d’avisar a les famílies tan aviat com els sigui possible per tal d’evitar problemes organitzatius.

INICI DE LES ACTIVITATS: OCTUBRE excepte Cant

CALENDARI DE PAGAMENT ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

A principis de novembre cobrarem els rebuts d’octubre i novembre. Posteriorment a principi de cada mes rebreu el càrrec mensual de cada activitat.
Les activitats que imparteixen els proveïdors externs tindran el seu propi calendari de cobrament. Rebreu la informació.

A QUI ENS HEM DE DIRIGIR PER CONTACTAR?:

Volem aprofitar per aclarir a qui us heu de dirigir en cada moment, en funció de les vostres necessitats:

Tenim el contacte amb els proveïdors, institut i Junta de l’AFA. Decidim quines activitats es realitzen, preparem enquestes de satisfacció i gestionem amb l’administrativa contractada per l’AFA (Esther) el dia a dia d’extraescolars. 

Esther és la persona que porta la gestió diària de totes les activitats, gira els rebuts de les activitats a les famílies i gestiona els pagaments als proveïdors amb Tresoreria. També gestiona les altes i baixes de les activitats extraescolars. 

 • Us facilitarem els emails dels diferents proveïdors que ofereixen les diferents activitats, per tal que els conegueu i pugueu informar de les possibles absències o consultar respecte les seves activitats. 

Recordeu que les adaptacions per motius sanitaris s’aplicaran a les extraescolars en cas que fos necessari com s’ha fet durant aquests darrers anys de pandèmia.

 

GRAELLA D’EXTRAESCOLARS 2023-2024: Graella 23-24

 


 

BATUKADA-PERCUSSIÓ DRUMSFORYOUNGS  

HORARI: divendres de 15:15 – 16:15h

PREU – SOCIS AFA:    24   €/mes

Impartit pel grup Brincadeira (http://www.brincadeiraworkshops.com i http://www.brincadeira.es).

S’ofereix a tots els cursos.

Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes del nostre Institut i les cercaviles dels diferents esdeveniments culturals del barri (Carnestoltes, Festes de Maig, Festa Major, etc.). 

Aquí us oferim un video promocional de l’activitat:

https://www.youtube.com/channel/UCTvoPZ6mTUYQTtLP9ps2Leg

També hi ha el taller per adults, al que els familiars dels alumnes i resta d’adults us podreu apuntar mitjançant el formulari d’inscripció.


 

TEATRE

HORARI

 • 1er ESO, 2n ESO i 3er ESO:  dijous de 15:15h a 16:30h
 • 4rt ESO i Batxillerat:  dijous de 16:30h a 17:45h

PREU SOCIS AFA:    38  €/mes

Impartit per Lazzigags (www.lazzigags.cat).

Metodologia:

El domini del cos i de la veu és el primer aspecte a exercitar. En segon lloc, les improvisacions, que serveixen per a introduir els nois i noies en una nova faceta expressiva. El pas següent consisteix a treballar la caracterització, aspecte que abasta des del maquillatge al vestuari. Posteriorment, les activitats se centraran en el coneixement i assaigs de les obres o contes del final de curs.

Tots els grups de Secundària es presenten a la Mostra Teatral organitzada per l’IMEB i el

Teatre Lliure.

El curs començarà l’1 d’octubre i finalitzarà la tercera setmana de juny de 2024 


 

PISCINA 

HORARI: dimarts de 16:00 – 16:45

           i/o divendres de 16:45 – 17:30 (Pots escollir 1 o 2 dies a la setmana)

LLOC: PISCINA CEM CAN FELIPA

PREU 1 dia a la setmana –  SOCIS AFA:     20 €/mes 

  

PREU 2 dies a la setmana –  SOCIS AFA:     39 €/mes

Es treballaran diferents objectius: des de la iniciació al perfeccionament en natació (en diferents grups segons els nivells dels alumnes) i també la tonificació fent part de la classe més lúdica, com l’aquadeep (exercicis amb peses, aletes, pilota, abdominals, etc.).  

Nois i noies: 

 • Voleu afavorir la tonificació i la definició de la massa muscular (resistència de l’aigua) sense risc de lesions, i corregir la postura, reeducar la respiració i afavorir la circulació?
 • Voleu acabant relaxant-vos, gaudint de flotabilitat, pujant la vostra l’autoestima i auto-confiança?
 • Voleu posar-vos en forma fent un dels esports més recomanables en una de les etapes de desenvolupament físic i psíquic tant important com és l’adolescència?

No facis cues per fer la inscripció, paga menys sense ser abonat i aprofita fer el curs relaxat i sense soroll fora de l’horari habitual dels altres cursos a Can Felipa.

Organitzat per CET10 (www.cet10.org). 

HORARI: 

 • ESO i BATXILLERAT: dilluns i/o dimecres de 17:30h a 18:30h.

PREU:

 • 1 dia a la setmana: 17 €/mes
 • 2 dies a la setmana: 20,75 €/mes

Activitat artística on es realitzen diferents tipus de balls moderns (hip-hop, Funky, etc.).

Volem endinsar-los a un mçon d’expressió, creativitat, ritme, coordinación, agilitat i moviment utilitzant diferents tècniques i recursos amb l’objectiu final de fer les coreografíes grupals dels diferents tipus de ball.


 

DANSES URBANES

Organitzat per CET10 (www.cet10.org). 

HORARI: 

 • ESO i BATXILLERAT: dilluns i/o dimecres de 17:15h a 18:15h.

PREU:

 • 1 dia a la setmana:      18 €/mes (només si hi ha vacants, tenen preferencia alumnes de 2 dies)
 • 2 dies a la setmana:    27,30 €/mes

Activitat artística on es realitzen diferents tipus de balls moderns (hip-hop, Funky, etc.).

Volem endinsar-los a un mçon d’expressió, creativitat, ritme, coordinación, agilitat i moviment utilitzant

diferents tècniques i recursos amb l’objectiu final de fer les coreografíes grupals dels diferents tipus de

ball.


 

PARKOUR (GRAN REPTE)

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: Dimecres de 17:15 – 18:45

LLOC: Gimnàs institut i pati

PREU:     28   €/mes 

El parkour és l’art del desplaçament. Consisteix a moure’s d’un punt a l’altre utilitzant els obstacles urbanístics que ens ofereix la pròpia ciutat, de manera que els aprofites per fer exercici físic. La dificultat d’aquesta tasca és molt elevada i és molt atractiva per als i les adolescents. El coneixement motriu que adquireixen els seus participants és molt important, ja que, com més dificultat tingui l’element tècnic, més domini motriu s’ha de tenir.

 


 

BÀSQUET

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI: (anirà per franges d’edat)

 • 1 er ESO (equip mixte): dimarts i dijous de 17:15h a 18:15h.
 • 2n ESO (equip mixte): dimarts i dijous de 18:20 a 19:20h.
 • 3er ESO (equip mixte): dilluns  i dimecres de 17:15h a 18:15h.
 • 4rt ESO i Batx (equip mixte): dilluns i dimecres  de 18:20 a 19:20h.

PREU:

 • 2h a la setmana + 1 dia de partit: 36,60 €/mes (1r Eso- 2rt Eso)

Els equips participen en una competició reglada dins del programa dels Jocs Esportius Escolars, organitzada per el CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona). Aquesta competició segueix un calendari establert que consta d’un partit setmanal -normalment en divendres- amb altres escoles de Barcelona. 


 

VOLEIBOL    

Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

HORARI:  s’ofereixen 4 equips mixtes:

2n  ESO: DLL-DX de 17.15-18.15h 

INICIACIÓ per tots els cursos (sense competició fins gener): DLL-DX de 18.20-19.20h 

1er ESO:  DM-DJ de 16.15-17.15h

3er ESO: DM-DJ de 17.20-18.20h

4art ESO i BATX: DM-DJ de 18.20-19.20h

PREU:

 • 2 dies a la setmana + 1 dia de partit:      36,60   €/mes
 • 2 dies a la setmana (sense competir a Iniciació):    26,25  €/mes
 • 1 dia a la setmana (sense competir a Iniciació):     17,50  €/mes

Els equips participen en una competició reglada dins del programa dels Jocs Esportius Escolars, organitzada per el CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona). Aquesta competició segueix un calendari establert que consta d’un partit setmanal -normalment en divendres o dissabtes al matí- amb altres escoles-instituts de Barcelona. 


 

TENNIS TAULA 

 Organitzat per CET10 (www.cet10.org)

 HORARI: a concretar

 PREU: 

 • 2h/setmana + competició:  36,60€/mes
 • 2h setmana sense competició: 26,25€/mes

 LLOC: Aquesta extraescolar s’ofereix en conveni amb l’Institut Salvador Espriu i es farà a les seves instal·lacions (Plaça de les Glòries Catalanes, 20)

 Descripció: esport de raqueta que enfronta dos jugadors i/o jugadores, o dues parelles de jugadors/es, posats/des cadascun/a a banda i banda d’una taula dividida transversalment a la meitat per una xarxa. Es tracta de colpejar la pilota amb una raqueta per fer-la passar per damunt de la xarxa, fent que boti al camp contrari, i de manera que l’adversari/ària no pugui tornar-la..

Objectius: iniciar-se en aquesta disciplina esportiva, mitjançant l’aprenentatge de la tècnica i la tàctica pròpies d’aquest esport o, en els casos de joves que ja tenen un mínim d’experiència perfeccionar els mateixos aspectes amb un objectiu més de tipus competitiu


 

TEATRE EN ALEMANY

Organitzat per THEATERTALLER
HORARI: dilluns de 17:30 a 19:00h 

PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana :       El preu dependrà del número alumnes, es notificarà abans de començar l’activitat a l’octubre  

L’extraescolar “Junges Drama” es dirigeix a estudiants de secundaria que aprenen alemany com a llengua estrangera i tenen un nivell entre bàsic e intermig.  “Junges Drama”vol recolzar i complementar l’aprenentatge d’alemany als instituts. Es una activitat idònia per estudiants que tinguin l’interés de descobrir una manera holística de practicar l’idioma, i que vulguin millorar el seu coneixement, l’habilitat i fluïdesa de la llengua estrangera. Aquesta activitat enriqueix als estudiants lingüística i culturalment, ajudant al desenvolupament personal.

https://drive.google.com/file/d/1M3oIzzi1aLjpAUxo6M-9zP5vKV5trhno/view?usp=sharing


 

ESCACS

Organitzat per Raül Arza Garcia ( professor d’ESO, Monitor de la Federació Catalana

d’escacs i Tècnic de l’esport en Escacs )

HORARI: dimecres de 17:30 a 18:30

PREU SOCIS AFA: 

 • 1 dia a la setmana : 24€/mes

Mitjançant classes amenes, variades i divertides ( jugant, fent fitxes, dibuixant, usant ordinadors ), aprofitarem els múltiples valors educatius i pedagògics dels escacs.

Els objectius amb les classes d’escacs son: 

– Aprenem a pensar i millorem la intel·ligència mentre juguem

– Augmentem el rendiment escolar, sobretot en matemàtiques i en lectura

– Millorem la concentració, la capacitat d’atenció i el càlcul

– Estimulem la creativitat, la imaginació i la memòria

– Ensenyem a prendre decisions, a equivocar-nos i a aprendre dels errors


 

ANGLÈS

Organitzat per kiDDo. Language fun – Smart Learning

www.kiddobarcelona.com 

HORARI A ESCOLLIR: 

 • Dimarts i divendres de 15:30 a 16:30h
 • Dimarts i divendres de 16:30 a 17:30h

PREU SOCIS AFA:

 • 2 dies a la setmana :  58 €/mes (mínim 8 alumnes per grup)

Onward Classes d’anglès on impera un ensenyament actiu. Treballem els continguts de l’ESO no només perquè comprenguin la gramàtica sinó perquè la interioritzin per tal de poder-la utilitzar. Treballem els temaris de l’ESO adaptats a les necessitats i característiques del grup.

Treballem de manera individualitzada amb cada estudiant. El nostre objectiu és que els nostres estudiants tinguin confiança per tal d’utilitzar l’idioma a tots els nivells (oral i escrit).


 

TECNOLOGIA CREATIVA

Organitzat per EIXOS CREATIVA (www.eixoscreativa.com), es farà a les seves instal·lacions

HORARI: dimarts de 15:30 a 16:30 h

PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia  a la setmana :      40 €/mes 
ACTIVITAT HOMOLOGADA QUE ES PODRÀ DEMANAR BECA A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA.

Aprenem a programar mitjançant la creació d’animacions i videojocs amb Scratch, també els introduïm en la construcció de hardware (fem un gamepad, un joc del filferro, un dispositiu de salt, un “guitar hero”…) i treballem els diferents elements que configuren un robot: sensors de llum, de infraroigs, de proximitat, seguidor de línies, llums LED RGB, brunzidor, motors, etc…

A les nostres activitats de TC potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnología alhora que intrduïm conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques. És educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art+Design and Math), però posant l’èmfasi a la A d’Art I Disseny..


 

TALLER DE CUINA

Organitzat per ECOARRELS

HORARI:  Dijous de 15:30 a 17.00h

PREU SOCIS: Pendent de confirmar preu

 • 1 dia a la setmana   

 Objectius:

– Millorar els hàbits alimentaris dels participants

– Ensenyar nous productes, receptes i elaboracions

– Incrementar l’autonomia dels participants

– Gaudir d’una activitat saludable en el temps de lleure

Descripció de l’activitat: en cada sessió es realitzarà una recepta diferent. Abans d’iniciar la recepta el/a monitor/a explicarà els aspectes nutricionals, els aliments que porten i donarà tota la informació necessària per situar el participant. A continuació s’elaborarà la recepta i en acabar es recollirà tot i els participants es podran dur el que hagin cuinat a casa per compartir-ho amb la família. Cada trimestre es donarà el receptari a cada participant de tot el que s’ha elaborat durant els tallers. Les receptes seran variades i es prioritzarà els aliments saludables i de temporada. 

Els participants hauran de portar un tupper de casa per endur-se el cuinat.

Exemples de receptes a realitzar: quiche de verdures i formatge blau, amanida tabulé, cocktails sense alcohol, entrepans diferents, “trampantojos”, entre d’altres. 


 

INTRODUCCIÓ A LA TECNOLOGÍA MUSICAL

Organitzat per BRIDGE 48

HORARI: dilluns de 17:30 a 18:30

LLOC: Carrer de Llull, 48

PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana : 32€/mes

Web: https://www.bridge48.com/es/

Aquesta extraescolar us oferirà la possibilitat d’aprendre a fer música de manera tecnológica, podreu utilizar introducció al món dels DJ, els sintetitzadors, fundaments de l’armonia i creareu Live sets on posar en pràctica tot el que haureu après durant el curs. Tota aquesta activitat la fareu a un dels nous centres creatius del barri, amb els recursos e infraestructura necessaris.

https://drive.google.com/file/d/1aOcafsb73Icneaiw_p89HFXHu4rBYACQ/view?usp=sharing


 

CÒMIC

Organitzat per EIXOS CREATIVA

HORARI: dilluns de 17:10h a 18:10h 

PREU SOCIS AFA:

 • 1 dia a la setmana :  27  €/mes
ACTIVITAT HOMOLOGADA QUE ES PODRÀ DEMANAR BECA A L’AJUNTAMENT DE BARCELONA.

Web: www.eixoscreativa.com

El còmic és una disciplina que abasta tant el desenvolupament d’habilitats plàstiques com narratives. Potenciarem la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients i situacions. Treballem diferents tècniques d’il·lustració (creació de personatges, expressions facials, creació d’escenes, etc.) i ens introduïm al còmic creant un guió i una història que acabarem a final de curs.

El curs de còmic s’adapta al nivell de dibuix de cada alumne/a, per tant, qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell.

 https://youtu.be/GA-ah_6GKmw


 

MÚSICA

Organitzat per EMAC , Estudi Musical Angels Casas (https://estudicasas.com/)

El seu projecte pedagògic és oferir a les escoles i instituts un ensenyament musical transversal i de qualitat sobre l’alumnat amb una varietat d’activitats musicals divertides i lúdiques adaptades a cada etapa de l’infant amb professorat especialitzat.

Potenciant les agrupacions musicals com a instrument socialitzador de l’aprenentatge musical que integra l’ensenyament musical les competències bàsiques de cada etapa en l’àmbit artístic.

INSTRUMENT INDIVIDUAL

L’estudi d’un instrument es converteix en l’eix principal de la formació musical de l’alumnat. Amb professorat especialitzat en cada instrument, les classes són individuals i poden ser de 30, 45 o 60 minuts a la setmana, en funció de l’edat i el nivell i dues audicions anuals.

Caldrà disposar d’instrument propi ja que des dels inicis es procurarà que l’alumnat prengui consciència de la importància del treball regular a casa. O bé el professorat o des de l’Emac us orientarem sobre les opcions de compra i/o lloguer d’instruments.

HORARI:

Horaris de tarda a l’Institut per fer classes individuals d’instrument. Els horaris es                             pactaran amb EMAC en funció de les sol.licituds per instruments.

PREU SOCIS AFA INSTRUMENT INDIVIDUAL:

 • 1⁄2 h de classe setmanal……………………………………………………………… 60 €       mensuals
 • 3⁄4 h de classe setmanal………………………………………………………………  84 €       mensuals
 • 1 h de classe setmanal……………………………………………………………..      107 €      mensuals

PREU SOCIS AFA COMBO:

 • 1 h de classe setmanal …………………………………………………………………….  184 € mensuals a repartir entre els participants

  El combo es una agrupació musical de diferents instruments que es junten una vegada a la setmana una hora per preparar audicions i concerts conjunts. Al preu està inclòs un concert  a l’any i els combos poden ser de 5 a 10 alumnes. 

 

CONDICIONS ESPECÍFIQUES:

1.- Dedicació horària: ½ h, ¾ h o 1 h de classe setmanal (en funció del nivell de l’alumne/a).

2.- Ràtio: classes individuals.

3.- Excursions, festivitats i dies festius de lliure disposició

Pel que fa a les classes d’instrument individual, l’EMAC es compromet a equilibrar-les a un mínim de 35 sessions anuals. Les pèrdues que es puguin derivar d’excursions, festius i dies de lliure disposició es compensaran amb classes col·lectives d’alumnat del mateix instrument i nivell similar per arribar al mínim anteriorment esmentat.

4.- Activitats complementàries (fora de l’horari lectiu d’extraescolars): es realitzaran dues audicions anuals a l’EMAC.

5.- Seguiment i Avaluació de les activitats: es farà un seguiment personalitzat amb el professor/a i es lliurarà un informe d’avaluació a final de curs.TALLERS PER ADULTS:

 

 • BATUKADA-PERCUSSIÓ DRUMSFORYOUNGS  
  HORARI: dimecres de 19:30 a 21:00PREU – SOCIS AFA: Depèn del número d’inscritsImpartit pel grup Brincadeira (http://www.brincadeiraworkshops.com i http://www.brincadeira.es).Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes del nostre Institut i les cercaviles dels diferents esdeveniments culturals del barri (Carnestoltes, Festes de Maig, Festa Major, etc.). Aquí us oferim un video promocional de l’activitat:https://www.youtube.com/channel/UCTvoPZ6mTUYQTtLP9ps2Leg
 • CANT MODERN

HORARI: dijous de 20:00 a 21:00

PREU – SOCIS AFA: Depèn del número d’inscrits

Impartit per Lazzigags (www.lazzigags.cat).

Ja fa uns anys que alguns membres de la comunitat educativa de l’Institut Quatre Cantons es van engrescar amb aquesta activitat que fan tots els dimecres a l’institut.

 • TEATRE PER ADULTS

HORARI: dimarts de 20:00 a 21:30

PREU SOCIS AFA: Depèn del número d’inscrits

Impartit per Lazzigags (www.lazzigags.cat).

Metodología:

El domini del cos i de la veu és el primer aspecte a exercitar. En segon lloc, les improvisacions, que serveixen per a introduir els nois i noies en una nova faceta expressiva. El pas següent consisteix a treballar la caracterització, aspecte que abasta des del maquillatge al vestuari. Posteriorment, les activitats se centraran en el coneixement i assaigs de les obres o contes del final de curs.

 Adjuntem link informatiu:

https://drive.google.com/file/d/1vhUc_TuXTcNkhRwNfk4e_tRKBC5OdLf7/view?usp=sharing

 • VOLEI PER ADULTS

HORARI: dia a concretar segons disponibilitat de la pista, per començar a les 20:00

PREU SOCIS AFA: 17,50€

Impartit per CET 10

       –> Aquesta activitat està dirigida per un/a tècnica de volei.

 • BÀSQUET PER ADULTS : 

HORARI: dia a concretar segons disponibilitat de la pista

PREU SOCIS AFA: 10 euros

—> Aquesta activitat es realitza sense un tècnic de bàsquet


 

 

Sabem que hi ha molta informació, però volem oferir unes activitats extraescolars de qualitat per complementar la formació i inquietuds dels nostres fills i filles.

Per qualsevol dubte no dubteu en posar-vos en contacte:

 

afa.secretaria@4cantons.cat