200011038-001

T’agradaria preparar-te per millorar la teva marca en 10 km, Mitja Marató, fer una Marató, o potser ets més agosarat i vols fer un ultra trail? O potser només vols sortir a córrer per treure’t estres de sobre o per millorar la teva forma física?

Des de l’AFA t’ho posem molt fàcil!

Et donem la possibilitat de tenir el teu propi pla d’entrenament, un seguiment personalitzat i assessorament a l’hora de comprar material, en nutrició i suplementació i a més de tant en tant fer algun entrenament amb atletes de categoria? Obtenir descomptes en botigues d’esport i en serveis de massatge i fisio?

Poder entrenar un cop a la setmana tots plegats, i acabar fent una cerveseta?

Si et piquen les cames, tant si has corregut des de tota la vida com si només corres per anar al vàter, si ets una noia, un noi, un senyor o una senyora, però tens ganes de començar a fer esport, millorar el teu nivell o fer el salt a l’elit, no t’ho pensis més! T’has d’apuntar a aquest grup!!!! A més … l’activitat és GRATUITA!

Ara és la teva oportunitat, apunta’t a través del full d’inscripció que et facilitem. Quants més serem més riurem i més correrem.

Si tens un amic o amiga que vol córrer i no és de l’AFA, porta’l cap aquí que també el volem!!!!

I si no t’agrada córrer, o t’encanta caminar … segur que també podem trobar-te companys d’aventura!”

Full d’inscripció en format .pdf