Benvolgudes famílies,AFA Institut Quatre Cantons

 

Us recordem que el dia 14 de novembre tenim l’Assemblea de l’AFA de l’Institut Quatre Cantons, a les 18.30 en primera convocatòria i a les 19:00 en segona.

 

Aquesta Assemblea servirà per que pogueu conèixer i valorar la feina que l’AFA a portat a terme aquest darrer any, així com mantenir-vos informats de les activitats projectades per aquest nou curs.

 

Tanmateix aquesta es una Assemblea molt important, s’ha de fer renovació de càrrecs de la Junta, en tota associació és  bo que hi hagi relleu  i molts de nosaltres l’any vinent ja no tindrem els nostres fill/es al centre,  per tant no seguirem. La continuïtat de l’AFA depèn de poder cobrir els càrrecs que quedaran vacants.

 

Els càrrecs de president/a, vicepresident/a, tresorer/a son els que queden lliures i és urgent cobrir-los, també hi cal col·laboració a la resta de comissions: menjador, extraescolars, comunicació, festes, etc…

 

El servei de menjador, les activitats extraescolars,les comunicacions, la festa de fi de curs, les xerrades, la gestió delS iPads, les col·laboracions al barri, el suport en moments puntuals a l’Institut, entre d’altres coses desapareixeran si durant aquest any no hi ha un relleu.

 

Amb la col·laboració i la implicació de tots  podem arribar més lluny, i podem continuar amb la tasca tan important que fa l’AFA.

 

Confiem en la vostra implicació per tal que la nostra AFA no desaparegui!

 

Us esperem el proper dimarts amb les vostres candidatures i les vostres propostes!

>>> AFA Institut Quatre Cantons del Poblenou