Publiquem aquest nou bloc de l’Associació de Famílies (AFA) del Nou Institut del Poble Nou amb la voluntat i la il·lusió d’obrir un canal de comunicació amb les famílies dels i les alumnes del centre, amb els i les pròpies alumnes i també amb el nostre context, des del més proper: altres associacions de famílies d’alumnes properes al nostre centre, altres organitzacions i institucions del barri, veïns i veïnes, etc. fins al més ampli: la ciutat, la comunitat educativa, el món! Perquè un bloc és una mica com una ampolla a la deriva amb un missatge a dins, mai no saps a qui pot arribar.

Volem que al bloc trobeu informació actualitzada de les activitats i la tasca realitzada per l’AFA, així com altres notícies relacionades amb el centre, la comunitat educativa i tot allò que afecta a l’educació dels i les alumnes del nostre institut.

Per damunt de tot, però, esperem que aquesta sigui una eina útil i un canal de comunicació efectiu amb les famílies i amb tothom que hi vulgui participar. Però la comunicació no és tal si només hi ha un “emissor”. Un bloc, com aquest, possibilita a través dels comentaris que doneu la vostra opinió, els vostres suggeriments, propostes, crítiques… i que els seus editors i editores o altres lectors i lectores us responguin; aquest és un dels atractius d’un bloc: pot ser un lloc per al diàleg i el debat públic.

Per tot això us volem donar la benvinguda al bloc. Que vagi molt de gust!